Autoverhuur Beschikbaar op Heathrow Airport, London

Wanneer je naar Heathrow Airport vliegt, vanuit het buitenland of vanuit een regionaal vliegveld, en een huurauto van te voren wilt boeken, is het een eenvoudig proces. Zoals met het merendeel van dit soort diensten ben je veel beter af wanneer je van tevoren boekt om de beste deal te krijgen. Een snelle zoekopdracht naar familie autoverhuur op luchthaven Heathrow zal je een idee geven van de bedrijven die vanuit Heathrow opereren en welke aanbiedingen ze op dit moment hebben.

Heathrow is de drukste van alle Engelse vliegvelden met meer dan 67 miljoen reizigers per jaar, en aangezien het merendeel daarvan toeristen zijn, is gemakkelijk te begrijpen waarom het beter is om je budget huurauto ver van tevoren te boeken, zodat je zeker bent dat je de auto krijgt die je nodig hebt en niet het maar moet doen met wat er overgebleven is. Dit is een kans die velen toch besluiten te wagen, echter in hun nadeel, want vijf mensen, een berg bagage en een knorrige kleine auto niet de ingrediënten zijn voor een geweldige vakantie.

Je kunt autoverhuur bedrijven in alle 4 terminals van Heathrow vinden en alle grote spelers hebben een balie. Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, National en Six zijn slechts enkele voorbeelden van de grote namen die je hier kunt vinden, en die allemaal een grote keuze aan auto’s beschikbaar hebben. Of je kunt simpelweg de tarieven vergelijken alvorens op het vliegveld aan te komen op Cars-scanner.nl

Het is het simpelweg niet waard om het risico te lopen om te landen en te hopen dat ze een auto voor je hebben, omdat de auto’s die niet van tevoren geboekt zijn op een “wie het eerst komt, die het eerst maalt”-basis vergeven worden. En gezien de hoeveelheid verkeer die dit vliegveld heeft zullen auto’s snel vergeven zijn. Dit is ook de beste manier om te verzekeren dat je de extra’s die je nodig hebt, zoals GPS of kinderzitjes, krijgt en ook geld bespaart.

De balies zijn duidelijk aangegeven en allemaal zo geplaatst dat je de auto kunt halen nadat je je bagage hebt opgehaald. Als je de laagste prijs huurauto op Heathrow Airport van tevoren geboekt hebt kun je ook ontspannen in de wetenschap dat later in je auto en onderweg bent, terwijl de rest ondertussen een taxi probeert aan te houden of aan het wachten is voor hun shuttle bus. Eenmaal vertrokken en op de snelweg is je vakantie al begonnen, en waar je ook in het zuiden je basis hebt, trek er met de auto op uit en ontdekt zelf waarom er Great voor Britain staat!

 

London